Overslaan en naar de inhoud gaan

Hippo en EMC kondigen partnership aan

De samenwerking strekt zich uit op zowel technologisch als commercieel vlak. Hippo, op dit moment met tien eigen mensen actief in de Verenigde Staten (in Boston), krijgt via het netwerk van de Amerikaanse technologiereus EMC toegang tot een organisatie met ruim zevenhonderd verkopers van enterprise content management-producten.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Op technologisch vlak worden de producten van beide bedrijven geïntegreerd . Het gaat om Hippo CMS en EMC Documentum. Een bedrijf dat EMC Documentum gebruikt voor het beheer van ongestructureerde content binnen de organisatie kan deze vanaf nu met Hippo CMS distribueren via alle online kanalen.

De omgekeerde wereld

Hippo-directeur Jeroen Verberg zegt in het FD dat zijn bedrijf de laatste twee jaar goed op stoom is in de VS. Het afgelopen jaar nam de omzet met 200 procent toe.
Verberg vertelt dat Hippo door EMC is benaderd: “Voor ons is dat de omgekeerde wereld, normaal gesproken gaan we zelf op zoek naar partnerships.”

Arjé Cahn, CTO van Hippo, stelt dat het Amsterdamse bedrijf en EMC vanuit technologisch oogpunt voor elkaar gemaakt zijn. “De open-source-wortels van Hippo, die in de Apache Software Foundation liggen, de relatie van EMC met Spring van VMWare en Pivotal, in combinatie met onze gedeelde visie dat content de ruggengraat van online bedrijven vormt, zorgen ervoor dat we heel goed bij elkaar passen."

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in