Loopbaan

Carriere
VW-camper

Het grote vakantieonderzoek van AG Connect

Ben je echt vrij tijdens je vakantie of blijf je 'on-call' bereikbaar voor je baas?

vw-camper © CC0 Pixabay,  Unsplash
20 juni 2017

Ben je echt vrij tijdens je vakantie of blijf je 'on-call' bereikbaar voor je baas?

Vrije dagen, vakantie – ook IT-ers hebben daar natuurlijk recht op. Probleem is echter wel dat een deel van hen geacht wordt in die vrije tijd beschikbaar te zijn voor noodgevallen. Uit een onderzoek van Ipswitch eind 2015 onder 543 Britse en Amerikaanse IT-ers bleek dat 95 procent van de bedrijven van zijn IT-afdeling verwachtte dat toch op zijn minst wel een kwart van hen ofwel tijdens de feestdagen doorwerkte of op zijn minst bereikbaar was.

AG Connect vraagt zich af hoe dat in Nederland zit. Moet jij ook van je baas bereikbaar zijn tijdens je vakantie? En wat vind je daarvan? Om die en meer vragen te beantwoorden vraagt de redactie van AG Connect of je deze vragenlijst zou willen invullen. Respondenten maken kans op een Raspberry Pi 3 Starterskit. Waar je dan natuurlijk weer heel fijn mee kunt spelen tijdens je spaarzame vrije dagen!

De vragenlijst vind je hier. De resultaten worden begin juli bekend gemaakt door AG Connect.

 

 

Lees meer over
Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
2
Reacties
AG Connect 16 juni 2017 09:23

Hartelijk dank voor je oplettendheid! Dat is inderdaad niet goed gegaan, we hebben dit direct aangepast. Kun je je e-mailadres nog even doorgeven via marketing@agconnect.nl? Dan zorgen we dat je ook meedingt naar de prijs.

JvanDiggele 15 juni 2017 22:52

Er wordt nergens om gegevens gevraagd, hoe maak je dan kans op die raspberry?

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.