Overslaan en naar de inhoud gaan

Google presenteert Pixel 2 op 4 oktober

Google lanceert op 4 oktober de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL. Dat meldt The Verge op basis van een uitnodiging van Google.
© Flickr/Wikimedia Commons
Flickr/Wikimedia Commons

Op de Amerikaanse lanceringspagina van de nieuwe telefoon is de aankondiging te zien. Google roept gebruikers op om ‘meer te vragen’ van hun telefoon. In het onderstaande filmpje is te zien hoe gebruikers op Google zoeken naar het antwoord op vragen als: ‘Waarom is mijn smartphone zo traag?’ Op 4 oktober krijgen ze het ‘antwoord’ op die vragen, als de twee nieuwe Pixeltelefoons worden gelanceerd, lijkt het.

The Verge wijst erop dat Google waarschijnlijk met verbeterde beeldstabilisatie en een oplossing voor oververhitte telefoons komt.

Vernieuwde Google Assistant

De ‘vraag meer’- instructie verwijst volgens The Verge naar de vernieuwde Google Assistant. De vernieuwde Assistant zou beeldherkenning bevatten, real-time vertalingen geven en de context van een vraag onthouden. De Google Pixel 2 wordt waarschijnlijk gemaakt door HTC en de Pixel 2 XL door LG.

Eerder werd al bekend dat de nieuwe Google Pixeltelefoons geen Snapdragon 836 processors van Qualcomm krijgen. De desbetreffende processors zijn nog niet gemaakt. De Pixel-telefoons die vorig jaar werden gelanceerd bevatten wel een verbeterde processor van Qualcomm, de Snapdragon 820.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in