Overslaan en naar de inhoud gaan

The Future Group start collectief voor startende IT-zzp'ers

IT'ers zijn schaars en diverse specialisten besluiten hun positie nog verder te verbeteren door als zzp'er verder te gaan. Dat is echter best een grote stap, aangezien je er dan echt alleen voor staat. The Future Group wil de sprong in het diepe gemakkelijker maken met een nieuw initiatief genaamd The Future Partners. Dit is een collectief van startende IT-zzp'ers.
programmeren
© CC0 - Pixabay
CC0 - Pixabay

Volgens The Future Partners zijn er maar weinig organisaties die IT-professionals helpen bij hun eerste stappen naar zelfstandigheid. The Future Partners biedt die handvatten wel, aan de hand van een driejarig ondernemersprogramma. In die tijd leren de IT-specialisten alle vaardigheden aan die nodig zijn om een succesvol ondernemer te worden. "Zo zijn er programma’s gericht op het binnenhalen van opdrachten, het voeren van je administratie en het delen en ontwikkelen van kennis. Het gehele traject helpt onze specialisten om een volwaardige businesspartner te worden en bovenal een goeie ondernemer", vertelt managing director Patrick Barbier.

Daarnaast is er toegang tot een buddy programma, kunnen ze deelnemen aan The Future Group Academy en krijgen zzp'ers toegang tot het online e-learning portal Udemy. Ook is er een persoonlijke coach waar deelnemers structureel toegang toe krijgen. 

The Future Partners wordt op net zo'n manier ingericht als The Future Group: aan de hand van verschillende secties. The Future Group heeft verschillende maatschappen, ieder gericht op een eigen onderdeel van de IT. Denk aan fintech, security en cloud native. The Future Partners krijgt zogeheten Tribes. Bij de start zijn dat er vijf: test, low code, data, development en design. 

Geïnteresseerde IT-specialisten die lid willen worden van The Future Partners moeten echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zij moeten over minimaal drie jaar werkervaring gekoppeld aan "een solide technische achtergrond", een goede mindset en de wil om samen te bouwen aan het label beschikken. 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in