Favoriete app: Beter verbonden met buitenwereld

8 maart 2013

Aanleiding: “Via LinkedIn kun je snel info verzamelen over bijvoorbeeld een sollicitant. Dat is naar binnen toe, maar het platform kan ook dienen om eigen informatie de wereld in de sturen. Ik vond het vervelend dat ik steeds moest wachten tot ik weer achter de pc zat, om met LinkedIn te kunnen werken.”

Gebruik: “Nu met de app, gaat het allemaal een stuk makkelijker. Zo kan ik heel eenvoudig in contact komen met potentiële klanten dan wel relaties bij klanten. Ook krijg ik snel zicht op concurrenten die in contact zijn met onze contacten. Op weg naar een klant nog even gauw zaken checken is mogelijk. De app is een voordelige en efficiënte vorm om iets nieuws of een nieuwtje naar buiten te brengen. De koppeling met Twitter helpt daar ook bij want er gaat ook meteen een tweet uit. Elke ‘beweging’ in ons bedrijf kunnen we zo meteen laten zien.”

Nut: “Ik denk dat de app me per dag zo’n 50 minuten tijdwinst oplevert. Dat is aangenaam, maar veel belangrijker is dat er geen tijd ver­loren gaat bij het reageren op dingen die gebeuren. Als ik bijvoorbeeld iets in het nieuws hoor, kan ik door de LinkedIn-app meteen een berichtje delen dat inhaakt op de actualiteit.”

 

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!