Development

Apps

Favoriete app: Abbyy Business Card Reader

11 januari 2013

Wat is het: “Met deze app doet je iPhone wat je vroeger met een scanner deed: een foto maken van een businesscard. ABBYY herkent dan de de naam, de functie, de bedrijfsnaam etc. met OCR en slaat dat op in Contacten op mijn iPhone. Vervolgens synchroniseert de app dit met Outlook. Wat ik er vooral zo handig aan vind, is dat de app koppelt met Salesforce.com, ons CRM. De gegevens van het kaartje worden direct toegevoegd aan de gegevens van de klant in Salesforce.com. Dat deel ik ook met anderen binnen onze organisatie. Je ziet dan heel snel wie welke functie heeft bij een account.

De app laat je de gegevens combineren met sociale netwerken als LinkedIn. Dan kan ik snel uitzoeken wat de persoon in kwestie hiervoor heeft gedaan, of we gemeenschappelijke relaties hebben, of ik hem via via ken, of een bedrijf waar hij vroeger heeft gewerkt.”

Voordeel: “Gemak is toch het grote voordeel van deze app. Die papieren kaartjes heb je niet meer nodig. Die had je toch ook nooit bij je als je ze nodig had. Zit je in de auto op weg naar de klant, dan blijkt dat kaartje in je andere jasje te zitten, of in de la van je bureau te liggen.”

Aanleiding: “Ik ben deze app gaan gebruiken op aanraden van een collega. Op een zeker moment kregen wij hier iPhones en wees hij mij op deze app. Salesforce.com zat er toen nog niet in, maar sinds dat wel het geval is, is dit voor mij een van mijn favoriete apps.”

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!