Overslaan en naar de inhoud gaan

'Dit bericht vernietigt zichzelf binnen 10 minuten'

Het lijkt uit de gereedschapskist van James Bond te komen, maar bestaat nu echt: een dienstverlening die zorgt dat een plaatje, video of app na een vooraf ingestelde tijd zichzelf wist.
Stopwatch
© Shutterstock
Shutterstock

De dienst is opgezet voor de miljoenen mensen die dagelijks de controle verliezen over hun afbeeldingen, gevoelige documenten, bestanden en intellectueel eigendom, zegt Nathan Hecht in een verklaring. Hecht is de CEO van DSTRUX, de aanbieder van de dienstverlening.

DSTRUX werkt als een cloudgebaseerde dienst. Na het uploaden van een bestand naar de server krijgt de eigenaar de mogelijkheid er een timer aan te koppelen. Vervolgens kan het bestand op de normale wijze gekoppeld worden aan e-mail, een website of sociale media. Degene die het bestand download kan het bekijken, maar niet wijzigen of doorsturen zonder toestemming van de eigenaar. Ook het maken van een screenshot is niet mogelijk.

Nadat de ingestelde tijd is verlopen, wist het bestand zichzelf en is niet meer te gebruiken door de ontvanger. De prijs voor de dienstverlening is nog niet bekend, maar het gebruik is de eerste drie maanden gratis. De dienstverlening is nu nog alleen webgebaseerd maar er komen ook apps voor iOS en Android.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in