Deals

20 augustus 2010


NIVEL besteedt kantoor-IT uit aan Operator Groep
Het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg, het NIVEL, besteedt zijn werkplek- en infrastructuurbeheer uit aan OGD. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met optie van verlenging voor een jaar en een totaalwaarde van omstreeks een half miljoen euro. Het NIVEL voert op projectbasis beleidsonderzoek uit voor de gezondheidszorg.
OGD voert, in verband met de privacygevoeligheid van de opgeslagen medische onderzoeksgegevens, een deel van het serverbeheer uit op de locatie van het NIVEL in Utrecht.

IBM mag samenwerking Europese steden oliën
De lobbyorganisatie Eurocities heeft IBM-software besteld om gemeenten via forums, werkgroepen, projecten, activiteiten en evenementen online te laten samenwerken op ecologisch, sociaal en economisch terrein. Er zijn inmiddels zo’n 140 steden aangesloten in een dertigtal landen. Via een intranet met onder meer WebSphere- en Lotus-technologie kunnen aangesloten instanties kennis, ervaringen en ideeën uitwisselen, problemen analyseren en oplossingen ontwikkelen.

Bergler krijgt zorg voor IT in winkels op Schiphol
Schiphol Airport Retail (SAR) besteedt zijn belangrijke IT-processen uit aan Bergler ICT. Het contract heeft een looptijd van vier jaar. Bergler ICT zal zorgen voor het hosten en het beheer van de servers van SAR, het functioneel beheer en de uitvoering van aanpassingen in de backofficeapplicaties van SAR. Bergler ICT biedt Schiphol Airport Retail een 24x7 ondersteuning op basis van een afgesloten service level agreement. Beide partijen werken sinds maart 2009 samen. Schiphol Airport Retail exploiteert elf taxfreeshops op Luchthaven Schiphol en verkoopt voornamelijk tabak, alcohol en chocolade. Bergler ICT is sinds 1980 uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener met ruim 175 medewerkers en heeft vestigingen in Breda, Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam.

CTB verlengt contract met hostingprovider PINS
CTB Personele Systemen heeft het contract met PINS voor de hosting en het beheer van zijn applicaties en omgeving met vijf jaar verlengd. CTB is dienstverlener in HRM- en salarisoplossingen. De waarde van het contract is niet bekendgemaakt. De CTB-applicaties draaien voor een deel op het PINS HyperGrid cloud computing platform, dat afgelopen juni werd uitgebreid met Cisco’s Unified Computing System (UCS). De CTB Personele Systemen-omgeving biedt een oplossing inclusief Unified Access Gateway (UAG).
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!