Deals

2 april 2010


PvdA automatiseert zijn klantgerichtheid
De Partij van de Arbeid gaat de responsemanagementsoftware ‘T5 E-mail’ van Trinicom gebruiken, en hoopt daarmee een grotere ‘klanttevredenheid’ te bewerkstelligen. De partij kampt met het probleem dat niet altijd duidelijk was of e-mails wel bij de juiste afdeling terechtkwamen. Zo kon het voorkomen dat geen reactie werd gegeven op een e-mail. T5 dwingt af dat op e-mails wordt gereageerd.
Trinicom implementeerde de E-mail responsemanagement-module en de achterliggende kennisbank van T5. Alle afdelingen binnen het praktijkbureau maken gebruik van de oplossing, wat neerkomt op ongeveer 60 gebruikers. Ook zijn er plannen om de T5 Campagnemodule aan te schaffen voor het benaderen van grotere groepen.

Spar vernieuwt zijn magazijnsoftware
Centric heeft Spars magazijnen in Zevenbergen en Alkmaar voorzien van de nieuwste versie van het warehousemanagementsysteem Locus. De Spar-organisatie krijgt door deze upgrade de beschikking over productiviteitverhogende functionaliteiten, zoals Voice Direct: een volledig geïntegreerde spraakbesturing.
Spar maakt naast Locus WMS ook gebruik van StoreWorld IntraStore van Centric: de retailoplossing voor efficiënte communicatie tussen de winkelfilialen en het hoofdkantoor.

CIBER mag SAP-systemen van TenneT beheren
Elektriciteitstransporteur TenneT heeft CIBER geselecteerd als een van drie preferred suppliers voor generieke ICT-diensten. De komende drie jaren ondersteunt de dienstverlener TenneT in de vorm van detachering en projecten op het gebied van applicatieontwikkeling en -beheer op basis van Microsoft, Oracle, Java, IFS en SAP BusinessObjects. De diensten hebben betrekking op bijna de gehele IT-omgeving van TenneT: van businessconsultancy en ontwikkeling tot projectmanagement.

MyBrand verzorgt SAP bij kunststofbedrijf DOMO
SAP-dienstverlener myBrand heeft van DOMO, fabrikant van polypropyleengranulaten, de SAP-modules Plant Maintenance (PM), Materials Management (MM), Project System (PS) en Warehouse Management (WM) in functioneel beheer gekregen. Daarnaast heeft myBrand de budgetcontrolefunctie in de PS-module aangepast. De gemodificeerde functie gaat eind maart 2010 live.
De vier modules worden op afstand gemonitord vanuit de myBrand-vestiging in Oegstgeest.
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!