Deals

18 februari 2011


TMS helpt onderwijs op telecomkosten te letten
SURFdiensten, de ICT-inkooporganisatie voor het hoger onderwijs, heeft met ReleaseTMS een overeenkomst gesloten voor de levering van telecom-kostenbeheersingsdiensten. Het contract heeft een looptijd van twee jaar.
De overeenkomst concentreert zich op de dienst “TelcoView” van ReleaseTMS. Met deze dienst managen bedrijven en instellingen de telefonie en de bijbehorende kosten met als resultaat besparingen van - volgens de leverancier - minimaal 15 procent.
TelcoView verzorgt onder meer factuur-verwerking, automatische kostendoorbelasting, rapportages en analyses, splitsing van privé en zakelijke kosten, kostenoverzichten per e-mail en beheer van hardware en abonnementen.

Scholten-Awater levert werkplek-IT Arnhem
Gemeente Arnhem heeft Scholten Awater deopdracht gegund voor de levering van hardware voor werkplekken, toebehoren en diensten. De opdracht heeft een geraamde contractwaarde van 1,5 miljoen euro. Het gaat onder meer om de levering van beeldschermen, laptops, smartphones, gsm’s en beheerdiensten. Dit gedurende een looptijd van twee jaar met een optie op een verlenging van tweemaal één jaar.

Kantoor-IT Zuid-Holland
gegund aan Centric
De provincie Zuid-Holland heeft een vierjarige raamovereenkomst gesloten met Centric voor de levering van desktops, laptops en servers van Dell voor 2500 werkplekken.
Zuid-Holland wilde voor de vervanging, uitbreiding en vernieuwing van haar werkplekhardware een raamcontract met één leverancier. In oktober 2009 won Centric ook al een aanbesteding bij Zuid-Holland. Het ging toen om een omvangrijke opdracht voor de vervanging en het onderhoud van de storage-omgeving van de provincie.

ING draait Excel-modellen op supersnelle cluster
ING Verzekeringen Benelux heeft een cloud oplossing in gebruik genomen om financiële simulaties op verzekeringsrisico’s sneller uit te voeren. De oplossing is gebaseerd op het hostingplatform van Bitbrains IT Services, HPC Server 2008 R2 van Microsoft en de HPC Excel Acceleration Toolkit (HEAT) van Grid Dynamics. Door Excel te laten draaien op een Windows Server-cluster in combinatie met ‘HEAT’ worden de financiële modellen van ING Verzekeringen Benelux nu tien tot vijftig keer sneller doorgerekend.
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!