Deals

25 februari 2011


Zorgtrio stapt over op
Cura BI-tool van Unit4
Saxenburgh Groep, Zorgfederatie Oldenzaal en Stichting Sutfene gaan samen de Cura Zorgmonitor van Unit4 gebruiken. Met deze BI-tool willen ze meer zicht krijgen op financiële prestaties, productie, personeels- en cliëntinformatie. Tot dusverre gebeurde dat met spreadsheets.
De drie zorginstellingen gebruikten het zorginformatiesysteem Cura al. De Zorgmonitor bevat de standaardregels om gegevens uit Cura en andere systemen bij zorginstellingen op te halen. De verzamelde informatie is vervolgens op diverse niveaus via het web te analyseren en te presenteren in rapporten en persoonlijke dashboards.

Qurius verdiept zich
voor Provimi in diervoer
Qurius heeft samen met zijn 2-Controlware op basis van Dynamics NAV een oplossing ontwikkeld voor het managen van de bedrijfsprocessen bij Provimi Pet Food.
Qurius bouwde in eerste instantie de kernapplicatie. Samen met 2-Controlware is deze vervolgens uitgebreid met functies voor autorisaties, veldbeveiliging en voorraadbeheer.
Provimi Pet Food levert vanuit negen vestigingen met ongeveer duizend medewerkers door heel Europa voer voor huisdieren.

Antonius kiest voor
twin-datacenter BT
Het St. Antonius Ziekenhuis gaat zijn infrastructuur in een ‘twin-datacenter’-concept verbinden met BT’s datacentrum in Nieuwegein. Dit onder meer met het oog op de beschikbaarheid van diensten ten behoeve van medisch specialisten, die hun eisen voortdurend aanscherpen.
BT werkt aan een uitbreiding van zijn datacentrumcapaciteit in Nederland. Er wordt een nieuw datacentrum gebouwd en er komt een forse uitbreiding van het datacentrum in Nieuwegein.

BT sluit LAN-contract
met bloedbank Sanquin
Naar aanleiding van een door BT zelf uitgevoerde audit wil Sanquin Bloedvoorziening volledig beheerde LAN-diensten van BT gaan afnemen voor zijn hoofdkantoor in Amsterdam. De ruim 1500 werknemers daar gebruiken meer dan 3000 apparaten, zoals pc’s, printers en microscopen.
Uit de audit was naar voren gekomen dat het voor BT niet langer een optie was om het bestaande netwerk in eigen beheer aan te passen.
BT levert Sanquin al langer diensten op het gebied van netwerken.
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!