Overslaan en naar de inhoud gaan

Daar komt Galaxy Note 8: foto gelekt

Samsung organiseert op 23 augustus een evenement waarbij het bedrijf officieel de Galaxy Note 8 onthult. Hoewel het bedrijf een vrijwel perfecte radiostilte wist te handhaven, lekte er gisteren toch een foto.
Samsung Galaxy Note 8 aankondiging

Het was Evan Blass (@evleaks), verslaggever van VentureBeat, die een productfoto van het nieuwe vlaggenschip van Samsung wist te bemachtigen. Hij publiceerde hem op Twitter.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Alle ogen zijn gericht op de aankondiging van Samsung later deze maand. Het bedrijf moet zich revancheren voor het debacle van de Galaxy Note 7 vorige zomer. De accu van het toestel bleek er de oorzaak van dat vele exemplaren spontaan zijn ontbrand. De terugroepactie heeft Samsung een schadepost van miljarden opgeleverd.

Samsung komt nu terug met toestel dat volgens een de hint in de uitnodiging voor het evenement 'Do bigger things' nog groter moet uitvallen. Maar de frase kan ook duiden op de grotere prestaties van het toestel. In ieder geval lijkt het scherm groter. Het vouwt zich net als bij de Galaxy S8 om de hoeken van het toestel heen.

Meer details lekken mogelijk de komende weken nog uit, anders is het wachten op het grote moment op 23 augustus. En dan maar hopen dat in de weken erna niet weer ongewenste eigenschappen naar boven komen.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in