Overslaan en naar de inhoud gaan

Catawiki breidt uit in vijf landen

Catawiki wordt naast de 8 landen waar het al aanwezig was, nu ook actief in Portugal, Polen, Denemarken, Zweden en Noorwegen. De site was al beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en 2 taalversies van het Chinees. Voor de zomer wil het Nederlandse bedrijf de website ook nog lanceren in Rusland. Na de zomer volgen dan alle andere talen in Europa zoals Fins, Grieks, Hongaars en Roemeens.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Eerste tv-campagne van start

Catawiki trekt ruim 12 miljoen bezoekers per maand. Deze week start de eerste tv-campagne van de veilingsite. De commercial zal eerst in Nederland, Frankrijk en Italië worden gelanceerd. Na de zomer zullen andere belangrijke Europese landen volgen. In de campagne, die de naam 'Find your wow, Sell your wow' heeft gekregen, laat Catawiki zien welke bijzondere objecten er op de site worden aangeboden en hoe spannend een online veiling kan zijn.

René Schoenmakers, mede-oprichter en CEO van Catawiki: ''Met onze tv-campagne willen we de bekendheid van Catawiki internationaal verder vergroten. We willen iedereen laten zien dat je heel makkelijk bijzondere en unieke objecten via Catawiki kunt kopen en verkopen. Daarbij gaat het niet alleen om dure objecten zoals horloges of oldtimers, maar ook om objecten met een fascinerend verhaal zoals bijvoorbeeld een haarlok van Napoleon''.

Snelst groeiende internetbedrijf ter wereld

Catawiki werd vorige week uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van de wereld. Eerder ontving Catawiki al de Deloitte's Technology Fast500 award voor het snelst groeiende techbedrijf van Europa. Over de afgelopen vier jaar realiseerde Catawiki een omzetgroei van maar liefst 45.080 procent. ''We zijn ongelooflijk trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd, maar we zijn nog lang niet uitgegroeid. Zo zijn we op dit moment druk bezig om onze site en app in steeds meer talen beschikbaar te maken'', aldus Schoenmakers

Catawiki werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 80 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen en een speciaal betalingssysteem zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in