Overslaan en naar de inhoud gaan

Brinkkemper: ‘Geschoffeerd door CIO’s AkzoNobel en Stork’

Volgens Brinkkemper creëeren beide heren bewust een hype om aandacht te vragen voor de opleiding van Nijenrode, waar ze allebei in de programmaraad zitten. “Een goede CIO zou beter moeten weten en opereren,“ schrijft Brinkkemper aan de redactie van AutomatiseringGids.nl. “Spekende namens onze opleidingen in Utrecht voelen wij ons geschoffeerd door deze gemakkelijke uitspraken en de achterliggende doelstelling.”
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Toontje lager

Haket van Stork heeft inmiddels tegenover het Hoger Onderwijs Persbureau zijn opmerkingen in het AD gerelativeerd. De IT-management opleiding die ze bij gebrek aan goede opleidingen in het reguliere onderwijs wilden opzetten, blijkt een intercompany traineeship te zijn, gericht op high potentials. Haket: “Er zijn genoeg opleidingen in Nederland, wij pretenderen niet dit beter te kunnen.” Wat Haket betreft zit er geen probleem in de kwaliteit van het IT-onderwijs, maar is er altijd een discrepantie tussen wat net afgestudeerden kunnen en wat er van hen verwacht wordt in het bedrijfsleven.

Intercompay traineeship

Uit de 50 studenten die zich hebben aangemeld voor het traineeship zijn 20 kandidaten geselecteerd die in november zullen starten. Het programma duurt 2 jaar, waarbij om de 6 maanden van bedrijf wordt gewisseld. Deelnemers hebben een afgeronde universitaire opleiding als (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, of bijvoorbeeld international business nodig.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in