Overslaan en naar de inhoud gaan

Automatisering Gids nu ook als app op iPhone

De nieuwe app van Automatisering Gids is overzichtelijk ingedeeld, met een keuzemenu dat onder andere toegang geeft tot het laatste ICT-nieuws. Standaard worden onder 'Actueel' de 25 meest recente berichten weergegeven, maar de gebruiker kan verder terugbladeren door telkens 25 extra berichten te downloaden.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Een tweede knop onderin beeld roept de 10 best gelezen artikelen van de laatste dagen op. De gebruiker kan de lijstjes van berichten in de geopende app up-to-date houden door deze op het touchscreen van de iPhone 'naar beneden te trekken' en weer los te laten. Bij een (her-)start van de app gebeurt dat automatisch.

Sommige artikelen alleen voor betalende abonnees
De app biedt de abonnees van Automatisering Gids verder toegang tot de thematische Dossiers zoals die ook op de website van Automatisering Gids te vinden zijn. Voorbeelden zijn IT-arbeidsmarkt, Windows 7, SharePoint, mobiele apps, IPv6, cloud computing, open source en tabletcomputers. en Per dossier kunnen de meest recente artikelen worden opgevraagd. Een deel van de inhoud - herkenbaar aan een hangslotje - is uitsluitend voor betalende abonnees toegankelijk.

Favoriete onderwerpen door middel van tags selecteerbaar
Gebruikers kunnen door middel van een filter aangeven in welke onderwerpen ze speciaal geïnteresseerd zijn. Hiertoe kunnen de tags worden aangeklikt die onder de nieuwsberichten zijn vermeld. Recente berichten over deze onderwerpen worden dan direct opgehaald. Het is mogelijk een seintje (notificatie) via e-mail te krijgen zodra nieuwe berichten met de opgegeven tags op de site van Automatisering Gids zijn gepubliceerd.

Verder biedt de app onder de knop ‘Meer’ informatie over abonneren op en adverteren in Automatisering Gids. Geïnteresseerden kunnen zien hier ook aanmelden voor de AG Nieuwsbrief die meermalen per dag via e-mail wordt verstuurd. Tot slot is er de mogelijkheid te reageren (feedback).

Ontworpen voor iPhone en iPod touch, werkt ook met iPad
De app is hoofdzakelijk bedoeld voor de iPhone en iPod Touch. Hij is compatibel met de iPad, maar maakt geen gebruik van het grotere beeldscherm van de iPad. De app heet 'ICT Nieuws', is herkenbaar aan het logo 'AG' en kan gratis worden gedownload bij de App Store van Apple. De laatste appversie is 1.1.28.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in