Overslaan en naar de inhoud gaan

Atos en CA Technologies samen in ‘Agile Testing’

Atos en CA Technologies gaan Service Virtualization and Agile Testing Centers of Excellence lanceren. De nieuwe ‘end-to-end-benadering’ stelt ontwikkelaars, testers en performance engineers in staat om simultaan te werken aan een snellere levering van applicaties. Bovendien zou de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan verhoogd worden door de nieuwe manier van werken.
Agile
© Shutterstock
Shutterstock

Katalysator

De nieuwe centra van Atos en CA zijn erop gericht nieuw talent met specifieke skills alle ruimte te bieden en onderzoek te stimuleren. Ook moeten deze centra ‘best practices’ op het gebied van Agile Testing en Service Virtualization faciliteren en als katalysator fungeren voor nieuwe oplossingen in deze gebieden. Hoeveel geld met het internationale partnerschap is gemoeid, is niet bekend.

Belangrijkste visitekaartje

“Organisaties transformeren zich steeds meer tot softwarebedrijven, doordat applicaties vaak hun belangrijkste visitekaartje zijn. In deze applicatie-economie is zowel kwaliteit als snelheid cruciaal”, benadrukt Eric Grotefeld, Senior Vice President Solution Sales, Application Delivery van CA Technologies. Francis Meston, EVP Global Consulting & Systems Integration van Atos denkt dat door de samenwerkingsovereenkomst met CA Technologies klanten in staat zijn de kwaliteit van applicaties in de Software Development Life Cycle voortdurend te beheren.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in