Development

Apps

‘Alle agenda’s bij elkaar’

10 augustus 2012

Aanleiding: Week Cal kwam ik op het spoor door een recensie die ik in een tijdschrift las. Het is een app die mij in staat stelt verschillende agenda’s op een overzichtelijke manier bij elkaar te gebruiken. Goed kunnen plannen is cruciaal voor mij om mijn werk goed te kunnen doen.

Beschikbaar op: iPhone, iPad.

Over de app: Week Cal is de verbeterde versie van de agenda-app die Apple standaard levert bij het iOS-besturingssysteem. De app stelt de gebruiker in staat verschillende afspraken tegelijk te wijzigen, bijvoorbeeld vijf verschillende agenda-items naar een uur later verzetten. Aan overeenkomstige afspraken kan een icoontje worden gekoppeld zodat met een oogopslag duidelijk is waar de afspraak over gaat. Afspraken in verschillende agenda’s krijgen een eigen kleur.

De app heeft de mogelijkheid een reeks regels te definiëren waardoor bijvoorbeeld automatische extra kleurcodes worden toegevoegd wanneer de naam van de afspraak een bepaalde term bevat.

De app is gemaakt door UtiliTap en vereist iOS 4.0 of hoger. Week Cal kan synchroniseren met iCloud, MobileMe, Google Calendar, Yahoo! Calendar, Microsoft Outlook, Exchange ActiveSync, iCal, CalDAV en ICS subscription calendars.


 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!