2000 euro aan bekeuringen minder

12 oktober 2012

Aanleiding: “Ik zit heel veel op de weg en krijg jaarlijks tussen de 1000 en 2000 euro aan bekeuringen. Ik gebruik het nu een maand en ik heb nog niets gezien. Dat zegt misschien nog niet veel maar Waze is mij aangeraden door mijn collega Charles van Beetz. En hij heeft al twee jaar geen bekeuring meer gehad!”

Hoe het werkt: “Waze is een sociale navigatietool. Leden voeden de app met informatie over files en flitsers langs de wegen waar zij op dat moment rijden. Je typt het adres in waar je naartoe moet en laat de app vervolgens open staan op je telefoon. Vervolgens gaat het eigenlijk vanzelf. De app krijgt dan automatisch informatie over verkeer op de route. Gebruikers kunnen ook zelf informatie invoeren over bijvoorbeeld ongelukken en politiecontroles.

Opmerkelijk: Waze heeft sinds een paar weken veel meer gebruikers. Door de problemen die Apple heeft met zijn Maps-tool, raadde Apple-topman Tim Cook iPhone-gebruikers aan eens te kijken naar Waze. Dat levert heel veel extra downloads op. En meer Waze-gebruikers zorgen weer voor meer en dus accuratere ­verkeersinformatie.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!