Overslaan en naar de inhoud gaan

VMware wil Avi Networks inlijven

VMware heeft kenbaar gemaakt Avi Networks te willen overnemen. De overname stelt VMware in staat load-balancing en andere geautomatiseerde applicatienetwerkfuncties en beveiliging standaard aan te bieden in zijn VMware NSX Data Center-portfolio
VMware

VMware en Avi Networks hebben nu al een innige samenwerking. Zo is er al een volledige integratie van de AVI-toepassingen met VMware NSX en VMware vCenter.

Tom Gillis - bij VMware eindverantwoordelijk voor Networking en Security - verwacht dat door de inlijving van Avi Networks klanten beter in staat zullen zijn te reageren op nieuwe kansen en bedreigingen, nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en beter services toe te passen op applicaties en data waar die zich ook bevinden, zo blijkt uit zijn blog met betrekking tot de overname.

Centraal beheer en versnelling
applicaties

Avi Networks werd 6 jaar geleden opgericht om het voor organisaties eenvoudiger te maken vanaf een centrale plek applicaties en diensten softwarematig te beheren. Het bedrijf ontwikkelde daarvoor de Avi Controller en voegde daar de mogelijkheid aan toe per applicatie geautomatiseerde loadbalancing en beveiligingsfuncties toe te passen via de zogeheten Avi Service Engines. Die zorgen weer via telemetrie dat extra gegevens over de prestaties en gebruik van applicaties naar de Avi Controller terugvloeien. De toepassingen van Avi kunnen zowel in de cloud als on premise draaien en kunnen overweg met zowel containers, virtual machines als bare metal.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in