Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel handtekeningen voor petitie XS4ALL

Een petitie tegen het verdwijnen van de merknaam XS4ALL is in een dag tijd meer dan 13.000 keer getekend. Initiatiefneemster Kirsten Verdel is verrast door het grote aantal ondertekenaars. ,,Het signaal dat we ermee afgeven is duidelijk", zegt ze.
Boze vrouw
© CC0
CC0

De petitie 'XS4ALL moet blijven' is een reactie op een bekendmaking van eigenaar KPN. Het telecombedrijf meldde donderdag dat het het merk XS4ALL gaat schrappen, om zich meer op het hoofdmerk KPN te kunnen richten. De diensten van XS4ALL komen niet in het geding, zo stelde KPN de klanten gerust.

Volgens Verdel roept het merk XS4ALL zoveel steunbetuigingen op omdat het een unieke internetprovider is, vanwege "de bedrijfscultuur, de kennis, de knowhow, de inzet voor privacy en het maatschappelijk engagement". "De andere merken die KPN schrapt, zoals Telfort, roepen amper reacties op", zegt zij.

Een woordvoerder van het telecomconcern zegt in een reactie dat KPN "uiteraard met onze klanten in gesprek blijven over hoe we dit zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Wat we donderdag hebben aangekondigd, gaan we zorgvuldig uitvoeren. De klanten blijven de diensten en de kwaliteit op hetzelfde niveau ervaren. Bovendien mogen ze wel hun XS4ALL e-mailadres behouden.''

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in